Øyvår Lind-Jenssen | Mote

Sunday is funday.

  • 09.04.2017 kl.15:30

Søndag for meg har alltid vært den kjedelige dagen, der man aldri får gjort noe. Alle butikker er stengt, og jeg kan lett føle meg innesperret. En time kan straight up føles ut som fem timer. Hvorfor ikke gjøre noe mer ut av dagen enn å sitte inne?

Søndagen trenger ikke være den kjedelige dagen, men jeg gjør den ofte til det. Den passer perfekt til å ta antrekksbilder ettersom det ikke er så mange folk i gågatene. Passer også perfekt til å sitte på en åpen kafé, med lite støy, og mindre folk enn vanlig. Jeg skjønner simpelt ikke hvorfor jeg alltid sitter inne på søndagene. Er det fordi jeg er "opplært" til at søndag er en innedag? Jeg vet faktisk ikke, men skulle ønske jeg gjorde like mye ut av dagen, slik jeg gjorde idag.

Uansett så har jeg skaffet meg en bukse jeg aldri trodde jeg ville gå i, en slengbukse. For knapt et år siden sa jeg at det var den styggeste trenden som hadde kommet. Jeg innbilte meg at alle så ut som de fra BikBok med sånne rare mønstre. Oppå det hele gikk alle rundt i de, og med hettegensere over. Jeg sier ikke at folk ikke skal få lov til å like de, men etter min smak er de stygge.

Foto: Ida Hegreberg

Foto: Ida Hegreberg

Foto: Ida Hegreberg

Jakke- H&M. T-skjorte- BikBok. Bukse- H&M

Veske- BikBok. Sko- dinsko

#mote #trend #minmote #streetstyle

2 Kommentarer

Pernille

09.04.2017 kl. 16:23
Flott antrekk. Ønsker deg en fin søndag!

fashionlamour

09.04.2017 kl. 16:47
Pernille: takk

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits