Øyvår Lind-Jenssen | Mote

6 ting jeg hater med å ta antrekksbilder

  • 21.05.2017 kl.13:36

1- Location

Noe av det jeg hater mest med å ta antrekksbilder er å finne det perfekte stedet. Du kan ikke bruke samme stedet hver gang, fordi lyset kan variere fra dag til dag, og time til time. Samtidig vil det bli ganske kjedelig med samme bakgrunn hver gang. Så å finne et fint sted med det perfekte lyset, og som ikke har mange folk rundt som kan totalt ødelegge bildene, det kan være ganske problematisk. Det å finne stedet er ikke det jeg hater mest, men hvor lang tid det faktisk tar å finne det.

2- Mennesker

Som jeg nevnte ovenfor kan andre personer ødelegge ganske mye. Jeg hater den følelsen du sitter med når du har det perfekte bildet, men en person tar alt fokuset fra deg, med noen veldig harry bukser, eller noen stygge detaljerte topper da de går forbi. Du tenker bare at den personen var på feil sted til feil tid. Selvfølgelig har alle lov til å ha sin egen stil, og gå hvor de vil, men jeg skulle ønske bildet var uten en annen person enn meg selv.

3- Komplimenter

Du leste riktig, jeg hater å bli komplimentert når jeg står foran kameraet. Normalt liker jeg det, men akkurat når jeg tar bilder er det noe i hodet mitt som gjør det til det kleineste øyeblikket jeg kan forestille meg. Det er som om jeg egentlig ikke vil at folk skal se meg, så når folk går forbi drar jeg det fullt ut, for da er det som om folk ikke kan se meg. Så når folk stopper opp og ser, eller sier noe som "så fin du er". Da blir jeg flau og holder ganske tilbake på hva jeg gjør.

4- Soldager

På grunn av solen så er det veldig vanskelig å finne et lys som fungerer. Du må stå i skyggen, mens fotografen står i solen for at det skal bli riktig lys etter min smak. Tilbake til nummer 1 så gjør sola det enda mer problematisk å finne en bra location. Vanligvis elsker jeg sola, men når det kommer til fotografering kunne den holdt seg bak skyene hele tiden.

5- Lite energi

Under en fotografering med lite energi, og et dårlig humør, går alt galt. Poseringene blir feil, ansiktsutrykkene blir totalt katastrofe, og resultatet blir enda værre. Du klarer liksom ikke å gjøre noe riktig innafor det du vanligvis driver med, og det kan være utrolig frustrerende til tider. Før trodde jeg at det å ta bilder ikke er noe stress, men så prøvde jeg det selv, og jeg fant ut at det var utrolig krevende.

6- Å skape en look

Til det siste, men det mest viktige, er vi kommet til klær og sminke. Det som tar lengst tid for meg er å finne ut hva jeg skal ha på meg, og hvordan sminken skal være i forhold til klærne. Alt må jo passe, nå i det siste har jeg egentlig gitt f i sminken, fordi jeg har vært sliten, og ikke orket det. Men vanligvis bruker jeg utrolig mye tid, og krefter på å få det bra. Det er det jeg hater med det, den tiden som går i å tenke.

Foto- Ida Hegreberg

Foto- Ida Hegreberg

Foto- Ida Hegreberg

Bluse- Mango// Bukse- Dr denim// Sko- zara// Clutch- H&M

#mote #minmote #style #fashion #outfit

2 Kommentarer

Victoria Larsen

21.05.2017 kl. 16:57
Så enig! Kjempe flott antrekk :)

fashionlamour

23.05.2017 kl. 12:52
Victoria Larsen: tusen takk

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits